Waterdoorlatende verhardingen

Duurzame parkings, opritten & terrassen

Om de ruimte rondom uw pand te laten afwerken, kan u bij Vansevenant Group bv aankloppen. We leggen duurzame parkings, opritten en terrassen aan met onder andere:

Verhardingen uit TERRADEC® & DrainMix®

Verder kunnen we verhardingen aanleggen met TERRADEC®, een vorstbestendig en 100 % waterdoorlatend granulaat dat bovendien ideaal is voor buitenvloeren (bv. rondom een zwembad). Het heeft ongeveer hetzelfde naadloze effect als een steen- of marmertapijt en is evengoed bruikbaar voor onderhoudsvriendelijke balkonvloeren en tuinpaden.

U kan daarnaast voor een verharding uit DrainMix® kiezen. Dat is een milieuvriendelijke oplossing die het risico op plaatselijke overstromingen beperkt. Het is een duurzaam en 100 % waterdoorlatend beton dat qua vorm, structuur en kleur voor verschillende toepassingen ingezet kan worden.

Keermuren plaatsen & betonwerken realiseren

Ten slotte blinken we uit in oude verhardingen uitbreken, complete tuinen inrichten, keermuren plaatsen en betonwerken realiseren. Heeft u een ander karwei in het kader van uw nieuwbouw– of renovatieproject voor ons in gedachten? Geef ons dan gerust een seintje. We bekijken met plezier wat wij voor u kunnen betekenen.